News


Hallenfussball

13.02.2023

Selamun Alejkum vëllëzër të nderuar.

 

Me daten 12.03.2023 duke filluar nga ora 09:00h e mengjesit, Forumi Rinor i Bashëksisë Islame Solothurn, organizon turnirin madheshtor në Futbollë të vogël.

 

Turniri do të zhvillohet në Sallë Sporteve në "Schulhausstrasse 10, 4543 Deitingen të Kt. Solothurnit“.

 

Pjesmarja ne turnir eshte si zakonishtë 5+1 Lojtarë.

 

Afati fundit për të regjistru ekipen tendë në  ketë turnir është 04. Mars 2023

 

Do ishte kënaqësi dhe do të na nderonte tejmase pjesmarrja e juajë edhe si mysafirë (Shiques).

 

Përveq lojës e cila shpresojmë se do jetë ferë nga te gjitha ekipet pjesëmarrëse, do jetë edhe kuzhina me pije freskuese dhe specialitete traditcionale në shërbimin tuaj.

 

Një falendërim i veqant i takon sponsorav tanë qe falë ndihmes së tyre e mundsojnë këtë turnir. 

 

Faliminderit per mirëkuptim.

 

Me nderime:

Forumi Rinor Solothurn


Rückzahlung 1. Hypotheke

09.07.2022

ELHAMDULILAH!

 

Die Albanisch-islamische Glaubensgemeinschaft Solothurn bedankt sich recht herzlich für jede UNTERSTÜTZUNG bei der Aktion
"HILF AUCH DU". Mit euren Spenden und Eigenmittel der Moschee ist es uns gelungen die 1. Hypothek fristgerecht abzuzahlen.
Möge ALLAH euch für diese guten TAT reichlich dafür belohnen.

 

 

Bashkësia Islame e Solothurn-it shpreh falemderimet më të sinqerta për kontributin tuaj të dhënë ndaj Xhamisë tonë në projektin e përbashkët „NDIHMO EDHE TI“ për shlyerjen e hipotekës së parë.
Allahu ju shpërbleftë.